Sobre mi

 

Sóc llicenciada en veterinaria per la UAB (1995-2000). L’any 2002 vaig començar a treballar a la clínica Exòtics de dscn7569Barcelona, i des d’aleshores la meua carrera ha anat lligada a la medicina d’animals exòtics. Al llarg del camí he realitzat estades formatives a centres d’Estats Units i Austràlia, i dins del territori espanyol, a la CV Los Sauces (Madrid) i l’Oceanogràfic (València).

 

A més a més he publicat articles científics i participat com a ponent a congressos nacionals i internacionals. També he realitzat tasques de revisió d’articles científics.

Durdscf0828ant 4 anys vaig ser la secretaria del grup de medicina i cirurgia d’animals exòtics (GMCAE) de l’associació de veterinaris especialistes en petits animals (AVEPA). Des de l’any 2012 i per la meua trajectòria professional sóc Especialista Acreditada en Exòtics per aquesta associació. També sóc membre de AEMV, ARAV i WAVMA.


He participat com a docent en els màsters de medicina i cirurgia d’animals exòtics d’ AEVA (eds 2013, 2014, 2015), SERVET (2016) i FORVETEX (2017).

També he traduït  articles científics, i he escrit un capítol del llibre “Atlas de medicina de animales exóticos“.